STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Delavnica podjetniških veščin Izziv mladim

Naši trije podjetniki, Jan Strle, Manuel Franca in Petja Logar, strojni tehnik iz 4. A, so nadaljevali svoje izpolnjevanje podjetniških veščin in se udeležili projekta Izziv mladim, ki je pod okriljem Spirit Slovenija tri dni potekal na Ljudski univerzi v Kopru.

Podjetniška skupina dijakov  je sodelovala s primorskim podjetjem Toring turbine d. o. o., ki je  proizvajalec in tržnik nove generacije turbin, namenjenih ozračevanju odpadnih vod oziroma vod s primanjkljajem kisika. Je avtor in lastnik patenta nove generacije ozračevanja odpadnih vod v ribogojnicah, industrijskih bazenih in čistilnih napravah. Izdelke domače proizvodnje trži skoraj izključno na globalnem trgu.

Za omenjeno podjetje so pripravili zasnovo novega modela univerzalnega globalnega spletnega trženja za novo generacijo turbin namenjenih ozračevanju in prezračevanju voda.

S strani podjetja Toring turbine, d. o. o. so bili mladi podjetniki zelo pohvaljeni in ponudila se jim je možnost nadaljnjega sodelovanja z njimi.

Dijaki in mentorica podjetniškega krožka,Ingrid Baruca, vabijo tudi druge dijake, ki bi si želeli pridobiti podobne veščine, da se udeležijo krožka podjetništva. Z delom bodo predvidoma začeli v mesecu oktobru. Pridružite se.

I. Baruca

 

Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux