STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Dober uspeh na zaključnem izpitu, poklicni in splošni maturi

Na naši šoli pravimo, da je vsaka generacija učencev svojstvena in unikatna, za dijake letošnjih zaključnih letnikov pa lahko dodamo, da so prav posebni. Šolsko leto so namreč dokončali s številnimi neznankami, na popolnoma nov način, priprave na maturo in zaključni izpit so opravili z upoštevanjem številnih prilagoditev in varnostnih priporočil, nekoliko drugače je potekal tudi njihov zrelostni izpit. 
Ponosni smo, ker so kandidati vsem novostim in neznankam navkljub k delu pristopali izjemno odgovorno, premagali so številne težave, se trudili za čim boljše znanje in … se izkazali.
 
Zaključni izpit je namreč uspešno opravilo 78 dijakov, med njimi pa je bila skoraj tretjina = 24 odličnih. 
Poklicno maturo je zaključilo 71 kandidatov. Z odliko se lahko pohvali deset dijakov, nadvse ponosni pa smo na tri zlati maturante. A to še ni vse - dvajsetim dijakom poklicna matura ni bila dovolj,  zato so se odločili še za dodatni (peti)  predmet na splošni maturi in ga prav vsi dobro opravili.
 
Uspešni so bili tudi kandidati na splošni maturi, trije med njimi se veselijo odličnega uspeha, dvema pa je za las ušel naziv zlati maturant.
 
Dragi naši dijaki, iskrene čestitke vsem! Verjamemo, da boste s pridobljenim znanjem in marljivostjo dosegli vse svoje cilje, pri njihovem postavljanju  bodite tudi malo drzni, predvsem pa vztrajni. Srečno!

Fotogalerija

Melina Gorjan, tajnica ZI, Erika Korošec, tajnica PM, Senka Sabotin, tajnica SM
 
 
 
 
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux