STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Zaključna prireditev in predaja ključa

Petek, 20. maj 2016 – zadnji dan pouka za zaključne letnike in tako pravi trenutek za prireditev ter simbolično predajo ključa. Pri nas je navada, da se pred koncem leta zberemo, se poslovimo od tistih, ki nas zapuščajo, se malo pohvalimo in ponosno razmišljamo, kako lepo je biti STŠ-jevec!

Povezovalca Jan in Matic sta ugotavljala, da vedno znova dokazujemo ter potrjujemo, kako dobri in uspešni smo. Na odru smo se tako pohvalili s priznanji, nagradami in vidnimi dosežki na raznoraznih področjih – od matematike, fizike, logike, kemije, projekcij in kotiranja, do italijanščine, angleščine … Fantje iz 4. A so nam predstavili prav poseben projekt Raketa, slišali smo, da so se na festivalu izkazali naši frizerji in frizerke, na različnih področjih športniki … Bravo mi!

Letos smo se na odru žal poslovili od mnogih dijakov, brez katerih vseh naših prireditev in nastopov pravzaprav sploh ne bi bilo. Nekatere profesorice so se tako odločile, da bodo Jana kar ugrabile, Matic je bil spet na svojem »tehničnem delovnem mestu«, Žan je navduševal s svojimi plesnimi mojstrovinami, zahvalili smo se tudi glasbenikom – Gabrijelu, Žigi, Timu in Patriku, našim filmskim in gledališkim igralcem ter igralkam – Alenu, Luki, Alenu, Aleksandru, Zali, Aniki, Rebeki … dragi naši, pogrešali vas bomo!

No ja, tako pač je. In ker pravijo, da na mlajših svet stoji, so se predstavniki 3. A, 3. B, 3. Ag, 3. Bg in 4. Brs potegovali za zelo pomembno zadevo v zaključnem letniku – ključ šole. Pomerili so se v treh pomembnih preizkušnjah, pokazali moč, kondicijo, hitrost, iznajdljivost, nadarjenost za estetiko, posebne plesne tehnike … in ker je bil boj izenačen, smo zmagovalca dobili šele po dodatnem, finalnem vprašanju. Najboljši med najboljšimi so bili tokrat fantje iz 4. Brs. Bravo!

Šola je tako dobila nove moči in naši maturantje se lahko mirno pripravljajo na prihajajoče preizkušnje. Bodite uspešni!

Fotogalerija

Jelica Maraž

 

Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux