STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Gostili smo državno tekmovanje iz angleškega jezika

V soboto, 17. marca 2018, smo na šoli izpeljali državno tekmovanje Poliglot 3, na katerem so se pomerili predstavniki 27 srednjih šol.
 
Po sprejemu in uvodnem pozdravu se je 81 najboljših dijakov srednjega poklicnega izobraževanja, med njimi tudi 4 naši,  preizkusilo v znanju angleškega jezika. Tekmovalnemu delu je sledilo zasluženo kosilo in sprehod po Kopru, nato pa je na šoli potekala zaključna prireditev z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad najboljšim. Po glasbeni točki in nagovoru dijaka smo si ogledali prav posebno tekmovanje  »English national competition«  (brez gospodične Smith  in gospoda  Smith pri angleščini pač ne gre ;-)) ter prisluhnili nagovoru ravnatelja. 
 
Na naši šoli se zavedamo, kako pomembno je poznavanje tujih jezikov,  zato smo veseli, da so bili  pri nas zbrani najboljši »poligloti« in njihovi mentorji. Iskrene čestitke vsem sodelujočim, prav posebne pa so namenjene letošnji zmagovalki, Vesni Gačnik iz Srednje ekonomske, storitvene in gradbene šole iz Kranja. Congratulations!
Za pomoč pri organizaciji in izpeljavi tekmovanja se zahvaljujemo Turistični agenciji TWIN, Turistični agenciji Unitours, Mestni občini Koper, Založbi iRokus in Birotehniki Babič Koper.
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux