STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Frizerji uspešno opravili PUD v Veliki Britaniji

O naših  frizerjev, ki so se pred skoraj 3 tedni odpravili na opravljanje PUD-a v Plymouth, smo že poročali, danes dodajamo, da so prakso nadpovprečno uspešno zaključili, zato je v petek, 12. 4. 2019, potekala le še podelitev certifikatov. 
V času praktičnega usposabljanja z delom so v training centru izvedeli ogromno novega s področja frizerstva (pa tudi s področja make-upa, urejanja nohtov, kreativnosti, izdelave pripomočkov za pričeske in oblačila – občutek  za modo, celo v zvezi s fotografijo – photo  shooting). Prav tako so izvedli 3 job shadowinge po različnih salonih v Plymouthu in tako prišli v stik z britanskim načinom dela, dodobra so spoznali britansko kulturo in izboljšali angleški jezik (za to so poskrbele prijazne družine, pri katerih bivajo). 
»All work and no play makes Jack a dull boy,« zato so se prejšnja vikenda odpravili na strokovni ekskurziji v Exeter in Totnes, ob prostih nedeljah pa so uživali v nakupovanju, druženju ter raziskovanju Plymoutha (bili so tudi v akvariju). 
Ker so dijaki z bivanjem v Veliki Britaniji zelo zadovoljni (doslej smo spremljevalni učitelji slišali le veliko pohval!), verjamemo, da se bodo v nedeljo (okoli 21.00) vrnili polni novega znanja in lepih vtisov, ki jim bodo še dolgo ostali v spominu.
Več o projektu nadete na Facebooku, na STŠ mednarodni projekti.
Prof. Simona Paulič Diesel, vodja projekta
 
 
 
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux