STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

1. športni dan

V četrtek, 5. 10. 2017, bomo izpeljali prvi športni dan, potekale bodo različne dejavnosti:
 
- ekipe, ki tekmujejo v MALEM NOGOMETU, se zberejo na umetnem igrišču ŠRC Bonifika – dijaki 1. in 2. letnikov ob 7.45, dijaki višjih letnikov ob 8.45 – vodja tekmovanja Marko Škerjanc;
 
- ekipe KOŠARKARJEV in ODBOJKARJEV se zberejo v telovadnici šole – ob 7.45 dijaki 1. in 2. letnikov, ob 8.45 dijaki višjih letnikov – vodji tekmovanja Damjan Uranjek in Mitja Mikolavčič;
 
- dijaki, ki se bodo udeležili POHODA, se zberejo pred šolo ob 8.30 in tam poiščejo spremljevalce.
 
Dijaki, ki so pri športni vzgoji oproščeni in se ne morejo udeležiti niti pohoda, se ob 8.30 zberejo v avli šole, kjer poiščejo prof. Bojano Pečar Bole.
 
Malica bo v jedilnici šole ob 7.45 do 9.00 (vodja Jenko Alenka). Pred začetkom dejavnosti razredniki oz. spremljevalci prevzamejo malico v jedilnici šole za dijake, ki so na malico naročeni.
 
Odjava malic za četrtek, torej športni dan, je možna še v torek, 3. 10., pri Alenki Jenko, najkasneje do 12. ure.
 
V času poteka športnega dne bo na šoli – igriščih – veliko število dijakov, zato uporaba garderob ne bo možna. Vse sodelujoče opozarjamo, naj pridejo na športni dan v primerni športni opremi, naj skrbijo za svojo lastnino (mobiteli, denarnice …) in se seveda primerno vedejo. Kajenje med potekom športnega dne pomeni kršitev šolskih pravil in ni dovoljeno.
 
Aktiv profesorjev ŠVZ
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?