STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

StartUp vikend novih tehnologij

Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše? Ali pa vas zgolj zanima, kako razviti podjetniško idejo in spoznati načine za učinkovito predstavitev ideje?
 
Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z DA, ne smete manjkati na letošnjem StartUp vikendu novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018 v Centru mladih Koper.
 
Mladim do 35. leta bomo na StartUp vikendu ponudili priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažete inovativnost in tržno usmerjenost, na podlagi zastavljenih izzivov iz lokalne skupnosti. Glede na ponujene izzive boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov razvijali poslovne modele, produkte ali storitev.
 
Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D-prinitng, blockchain in pitching).
 
Več informacij o izzivih, ki se jih lahko lotite, je na voljo na povezavi. Program dogodka pa vam pošiljamo v priponki.
 
Najboljše tri ideje bodo prejele denarno nagrado. Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku.
 
Prijave zbiramo na spletnem obrazcu, do vključno torka, 13. novembra 2018, oz. do zapolnitve prostih mest.
 
Program se izvaja v okviru platforme Startup Koper Capodistria, katerega soustanovitelj je tudi UIP.
 
Vljudno vabljeni!

Priponka

Dorijan Maršič,
direktor
Nazaj

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?