Datumi predstavitevPredstavitve

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 8. do 15. 1. 2024 (NAČRTOVANJE TEKSTILIJ IN OBLAČIL – LJ, TEHNIŠKA VARNOST – LJ, ŠPORTNA VZGOJA – LJ, PREDŠOLSKA VZGOJA – UP)

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 8. do 15. 1. 2024 (NAČRTOVANJE TEKSTILIJ IN OBLAČIL – LJ, TEHNIŠKA VARNOST – LJ, ŠPORTNA VZGOJA – LJ, PREDŠOLSKA VZGOJA – UP)

Objavljamo predstavitve naslednjih študijskih programov:

  • ponedeljek, 8. 1. 2024, ob 19.00 – predstavitev študija NAČRTOVANJE TEKSTILIJ IN OBLAČIL (Naravoslovnotehniška fakulteta;  Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • torek, 9. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija TEHNIŠKA VARNOST (Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo; Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • sreda, 10. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija ŠPORTNA VZGOJA (Fakulteta za šport; Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • petek, 12. 1. 2024, ob 19.00 – predstavitev študija PREDŠOLSKA VZGOJA (Pedagoška fakulteta;  Univerza na Primorskem); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • ponedeljek, 15. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija TEHNIŠKA VARNOST – ponovitev (Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo; Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si.

Upamo, da vam bodo informacije v pomoč pri spoznavanju posameznih študijskih programov in poklicev, ter morda tudi pri odločitvi o vaši nadaljnji poti. 

Vse predstavitve so brezplačne.

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronsko pošto (info@pro-mind.si) in ne pozabite slediti aktualnim novicam na družabnih omrežjih:

Vse tekoče informacije bodo objavljene tudi na spletni strani www.pro-mind.si.

Alenka Marčetič,

šolska psihologinja

Drage dijakinje, dragi dijaki,

prosim Vas, da pri prihodu v šolo in pri odhodu iz šole striktno uporabljate pločnike in prehode za pešce in ne hodite po cestišču, po in ob gradbišču, saj tako ogrožate svojo varnost, v šolski okoliš pa vstopate skozi glavni šolski vhod.

Upam in verjamem, da bodo gradbena dela končana v nakrajšem možnem času, do takrat (in tudi sicer) pa Vas prosim, da spoštujete vsa pravila varnosti v prometu, ki veljajo tako za voznike osebnih avtomobilov, kolesarje, motoriste, rolkarje in pešce, ki ste v prometu najbolj izpostavljeni nevarnostim.

Zahvaljujem se Vam za strpnost in razumevanje.

This will close in 20 seconds

Skip to content