DogodkiNovice

Ekskurzija na mednarodni sejem IFAM

Ekskurzija na mednarodni sejem IFAM

Dijaki 4. letnika programa strojni tehnik in mehatroniki iz 2. letnika so se v četrtek, 15. februarja 2024, udeležili strokovne ekskurzije, na kateri so obiskali mednarodni sejem IFAM, kjer so predstavljene najnovejše inovacije na področju avtomatizacije, industrijske robotike in digitalne transformacije. Dogajanje je potekalo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na sejmu so si tako tudi STŠ-jevci ogledali najnovejše trende v robotiki in avtomatizaciji, se preizkusili v nogometu proti stroju ter pogledali v virtualni svet, pri vsem tem pa se še zabavali in veliko novega spoznali.

Igor Kozjak

Drage dijakinje, dragi dijaki,

prosim Vas, da pri prihodu v šolo in pri odhodu iz šole striktno uporabljate pločnike in prehode za pešce in ne hodite po cestišču, po in ob gradbišču, saj tako ogrožate svojo varnost, v šolski okoliš pa vstopate skozi glavni šolski vhod.

Upam in verjamem, da bodo gradbena dela končana v nakrajšem možnem času, do takrat (in tudi sicer) pa Vas prosim, da spoštujete vsa pravila varnosti v prometu, ki veljajo tako za voznike osebnih avtomobilov, kolesarje, motoriste, rolkarje in pešce, ki ste v prometu najbolj izpostavljeni nevarnostim.

Zahvaljujem se Vam za strpnost in razumevanje.

This will close in 20 seconds

Skip to content