DogodkiNovice

Hibridna zaključna konferenca projekta BlendVET

Hibridna zaključna konferenca projekta BlendVET

Naš mednarodni projekt BlendVET, ki poteka dve leti in pol,  se počasi približuje koncu, zato je 13. 3. 2024 v Ljubljani, v City hotelu, potekla hibridna zaključna konferenca, ki je potekala tako v živo kot tudi preko Confiva internetne platforme, s katero so se nam pridružili tudi naši norveški in islandski partnerji.

Na konferenci je bilo mnogo govornikov, ki so projekt osvetlili iz različnih zornih kotov, med drugim tudi ravnatelj naše šole, g. Iztok Drožina, ki je zbranim predstavil strategijo naše šole za uvajanje kombiniranega poučevanja, koordinatorica projekta,  prof. Simona Paulič Diesel pa je predstavila sam potek uvajanja kombiniranega izobraževanja (pilotiranje) na naši šoli ter razvite e-materiale. Na konferenci je sodeloval tudi prof. Matej Božič, ki je v avli na stojnici praktično prikazal razvite e-materiale. Ponosno smo predstavili tudi del novega diseminacijskega materiala. Stojnica je privabila kar nekaj obiskovalcev, med drugim nas je obiskala tudi skrbnica projekta in z veseljem smo ji  pokazali razvite interaktivne video posnetke ter nov diseminacijski material.

Po predstavitvi projekta smo delo nadaljevali v raznih delavnicah, kjer smo debatirali o uvajanju kombiniranega izobraževanja, pozneje pa se je pogovor nadaljeval tudi z okroglo mizo.

Kljub temu da se projekt počasi zaključuje, bomo še vihali rokave, saj nas čaka še nekaj dejavnosti – študijski  obisk na Islandijo, ureditev nove spletne strani šole ter javna objava naših interaktivnih gradiv, ki smo jih v projektu ustvarili.

Več fotografij ter več  informacij o projektu najdete na Facebooku, na STŠ mednarodni projekti.

Prof. Simona Paulič Diesel, koordinatorica projekta za STŠ Koper

Skip to content