STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Neformalno izobraževanje

 

 

 

Neformalno pridobivanje znanja in spretnosti je bistvenega pomena tako za osebnostno kot za poklicno rast in razvoj človeka. Poglabljanje, obnavljanje in razširjanje znanja v današnjih časih pridobiva vedno večjo vrednost. 
 
Smo sodobno opremljena šola, z moderno opremljenimi delavnicami in kvalificiranimi izvajalci, zato na naši šoli izvajamo različne tečaje za pridobitev neformalnih znanj. Izobražujemo in usposabljamo kandidate na področju strojništva in računalništva. Kandidati si lahko pridobijo začetna ali dodatna znanja, veščine in spretnosti, ki jih lahko uporabijo na delovnem mestu ali v vsakdanjem življenju in si s tem povečajo zaposlitvene možnosti. Po uspešno opravljenem tečaju kandidatom šola izda potrdilo.
 
Tečaje lahko prilagodimo interesom skupine.
 
Tečaj se izvede, v kolikor je prijavljenih dovolj kandidatov. Minimalno število udeležencev je 6. Tečaji potekajo v popoldanskem času, od 16.00 do 20.00. Udeleženci morajo biti polnoletni, imeti morajo končano osnovno šolo. Za nekatere tečaje je potrebno priložiti tudi zdravniško potrdilo (npr. tečaj varjenja). 
 
Informacije in prijave dobite na elektronskem naslovu mic@sts.si ali po telefonu 05 6625 230.
 
 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux