STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Nacionalna poklicna kvalifikacija

Nacionalna poklicna kvalifikacija je delovna poklicna oziroma strokovna usposobljenost, ki je potrebna za opravljanje poklica oziroma posameznih sklopov zadolžitev v okviru poklica na določeni ravni zahtevnosti. NPK dopušča posameznikom, da svoje izkušnje in neformalno pridobljena znanja potrdijo. NPK si lahko pridobijo odrasli, ki so v življenju pridobili različne poklicne kompetence, a niso priznane in ovrednotene, ki so dopolnili 18 let, ali izjemoma mlajši, ki jim je potekel status vajenca ali dijaka in imajo ustrezne delovne izkušnje, želijo napredovati na poklicni poti, ne da bi za to morali pridobiti tudi višjo raven poklicne izobrazbe oz. končati formalni izobraževalni program.
 
Tako pridobljeno poklicno kvalifikacijo - certifikat - lahko odrasli "uporabijo" pri iskanju dela in tudi pri nadaljnjem šolanju, saj lahko z njo dokazujejo, da so del izobraževalnega programa za pridobitev izobrazbe že opravili. 
 

Tečaj NPK vizažist

Zainteresirani se še lahko prijavijo na vpis@sts.si. 

Program zajema izva­janja dnevno poslovnega, večernega, svečanega in mod­nega make up-a ter maske in poslikave obraza oziroma telesa. Izvedli bomo 150 ur usposabljanj, interno literaturo in set profesionalnih čopičev dobite na uvodnem srečanju.

Cena 150-urnega tečaja je 800 EUR (vključuje DDV), možnost plačila v obrokih.  

 Več na spletni strani: http://billiebb.wix.com/npk-vizazist-koper.

Na naši šoli si lahko pridobite NPK:
 

Vizažist/vizažistka

 
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux