STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Usposabljanje učiteljev za izvajanje kombiniranega izobraževanja

Projekt BlendVET svoje delo po počitnicah nadaljuje s polno paro. Učitelji smo se malo odpočili in pripravljeni smo na nove izzive! Eden takšnih je tudi izvajanje kombiniranega izobraževanja pri nekaterih predmetih  v drugi polovici šolskega leta 2022/2023.

Kaj kombinirano izobraževanje sploh pomeni? To, da se en del izobraževanja izvede v šoli na klasičen način (učitelj predava dijakom), en del (določene naloge) pa dijaki s pomočjo moderne tehnologije opravijo sami (bodisi v šoli bodisi doma), učitelj nato preveri, če so to res opravili. Ste pomislili na Zoom in spletne učilnice? Drži, a bomo spletne učilnice vključili na malo  drugačen način, kot smo ga bili vajeni doslej. Več o tem izveste v prihodnjih mesecih.

Naši pridni profesorji Simon Grižonič, Matej Božič, Martina Podgorelec in Robert Rečnik so se 25. avgusta 2022 udeležili izobraževanja v Ljubljani, skupaj s koordinatorico projekta Simono Paulič Diesel. O kombiniranem izobraževanju so predavali  zaposleni na FF Ljubljana (dr. Danijela Makovec Radovan, dr. Marko Radovan in asistentka Ema Meden), tudi so vključeni v projekt. Naloga, ki so jo naši profesorji dobili, je priprava dela pouka, ki ga bodo izvajali kombinirano. Torej, profesorji, veselo na delo smiley!

Več o projektu izveste na Facebooku, na STŠ mednarodni projekti, ter na uradni strani projekta https://blendvet.si/ .

 

 

Prof. Simona Paulič Diesel,

koordinatorica projekta za STŠ Koper

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux