STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

V projektu BlendVET v oktobru s polno paro naprej

Člani projektnega tima BlendVET smo bili v oktobru zelo zaposleni, saj smo končali izobraževanje na temo pilotiranje v kombiniranem izobraževanju (izobraževanje se je začelo v avgustu ter do oktobra potekalo kombinirano – v živo, preko spletnih učilnic in Zooma), štirje učitelji, ki bodo pilotiranje izvajali, pa so napisali tudi svoje priprave za pilotne ure.

 Poleg rednih nacionalnih in mednarodnih Zoom sestankov za projekt pa je bilo 19. oktobra na temo kombinirano izobraževanje izvedeno izobraževanje za celoten učiteljski zbor STŠ Koper. Predavali sta dr. Danijela Makovec Radovan, s Filozofske fakultete v Ljubljani, ter prof. Maja Vičič Krabonja iz SEŠ Maribor.

In ker smo BlendVET-ovci zelo motivirani za delo, smo tudi že pričeli s snemanjem video posnetkov za kombinirano izobraževanje, ki jih bomo uporabili pri pilotiranju. Preizkušnjo je prvi prestal prof. Simon Grižonič, ki nam je tudi veliko razložil o snemanju posnetkov s kamero.

Več o projektu izveste na Facebooku, na STŠ mednarodni projekti, ter na uradni spletni strani projekta, na https://blendvet.si/.

 

 

Prof. Simona Paulič Diesel,

koordinatorica projekta za STŠ Koper

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux