STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

60. obletnica šole

29. novembra 2016 smo praznovali 60. obletnico Srednje tehniške šole Koper. Slavnostna prireditev, ki jo je obiskal tudi predsednik RS, gospod Borut Pahor, se je prepletala z mislijo Modrosti preteklosti so formule prihodnosti.
Več si lahko ogledate in preberete v nadaljevanju ...

 

Drage dijakinje in dijaki, spoštovane sodelavke in sodelavci, bivši in sedanji, spoštovani poslovni partnerji, dragi prijatelji STŠ Koper!

 
S prireditvijo v naši telovadnici in sedaj že tradicionalnim dnevom odprtih vrat smo praznovali  60. obletnico naše šole. Koliko in kaj  STŠ pomeni vsem nam, ki smo kadarkoli in kakorkoli bili in smo del njene zgodbe, je bilo videti, slišati in čutiti na slavnostni prireditvi, ki nas je ponovno spomnila, da smo več kot upravičeno lahko ponosni na to, kar smo, da so generacije dijakov, učiteljev, vseh drugih delavcev, sodelavcev in partnerjev pognale tako globoke korenine, da nas ne zlomi … niti tramontana. Da je temu res tako, predvsem pa, da si naša STŠ zasluži globoko spoštovanje, nedvomno kaže obisk predsednika Republike Slovenije, gospoda Boruta Pahorja, ki nam je, tako kot on zna, povedal: "Praznujte današnji častitljivi jubilej z občutkom ponosa na pot, ki ste jo prehodili, in zanosa za pot, ki vas čaka." 
 
Hvala vsem dijakinjam in dijakom, sodelavkam in sodelavcem, poslovnim partnerjem in prijateljem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali pri uresničitvi obeh dogodkov. Tokrat Vas je res preveč, da bi Vas lahko naštel z imeni in priimki, saj bi zagotovo koga nehote izpustil. Ponosen sem na vse Vas in vem, da boste še dolgo, v nedogled, ostali del zgodbe naše uspešne STŠ Koper, ki … je sicer res šola, a taka, kot si jo konec koncev zaslužimo, ker očitno taki smo.
 
Krepat, ma ne molat!
Iztok Drožina
Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux