STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND«

V šolskem letu 2020/21 so bili predstavljeni različni študijski programi in poklici, pod imenom »Ko bom velik/-a, bom …«. Zaradi izjemnega odziva dijakov in pozitivnih mnenj različnih strokovnih delavcev so z idejo nadaljevali tudi v lanskem šolskem letu, ko se je je projekt preimenoval v »Pro-Mind«. Na  spletni  strani www.pro-mind.si  so na enem mestu zbrane vse novice in prijave. Trudijo se, da bi dijaki dobili čim več korektnega vtisa in pravih informacij o samem študiju in poklicu. Informacije, ki bodo predstavljene na spletnih predstavitvah niso uradna mnenja, temveč zgolj osebne izkušnje, oziroma stališča posameznih uporabnikov določenega študijskega programa in/ali zaposlenega s tega področja. Nosilec projekta je Miha Indihar, magister socialnega dela, zaposlen kot vzgojitelj v Dijaškem domu Ivana Cankarja v Ljubljani.

 

V letošnjem letu je pripravljenih še več predstavitev, predstavljeni bodo tudi študijski programi drugih univerz po Sloveniji, ne le ljubljanske. Na nekaterih predstavitvah bodo, poleg študentov, na vprašanja odgovarjali tudi zaposleni z določenega strokovnega področja.

 

Prve predstavitve začnejo v času jesenskih počitnic, nato pa si bodo sledile vse do februarja. Informacije o prihajajočih predstavitvah bodo objavljene na spletni strani STŠ Koper, v kolikor bomo o njih pravočasno obveščeni, dijaki pa boste dobili tudi sporočilo preko e-Asistenta in s tem na šolske elektronske naslove. 

 

Vse predstavitve so brezplačne.

 

Za vse dodatne informacije lahko pišete na elektronsko pošto (info@pro-mind.si) in ne pozabite slediti vsem aktualnimi novicami na družabnih omrežjih:

Vse tekoče informacije bodo objavljene tudi na spletni strani www.pro-mind.si.

Dodatne informacije

 

Alenka Marčetič,

šolska psihologinja

 

 

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux