STŠ napis (desktop)

Srednja tehniška šola Koper

STŠ napis (phone)

Sednja tehniška šola Koper

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 8. do 12. 11. 2022

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 8. do 12. 11. 2022 (VIZUALNE UMETNOSTI IN OBLIKOVANJE – UNI na Primorskem, FARMACIJA, SOCIALNA PEDAGOGIKA – LJ)

V okviru projekta »Pro-Mind« nadaljujejo s predstavitvami študijskih programov in poklicev. V naslednjih dneh se bodo zvrstile naslednje predstavitve:

- torek, 8. 11. 2022, ob 19.00  –  predstavitev študija VIZUALNE UMETNOSTI IN OBLIKOVANJE (Pedagoška fakulteta, Univerza na Primorskem); obvezne prijavewww.pro-mind.si,

- sreda, 9. 11. 2022, ob 19.00  – predstavitev študija FARMACIJA (Fakulteta za farmacijo, Univerza v Ljubljani); obvezne prijavewww.pro-mind.si,

- sobota, 12. 11. 2022, ob 19.00 – predstavitev študija SOCIALNA PEDAGOGIKA (Pedagoška fakulteta, Univerza v Ljubljani); obvezne prijavewww.pro-mind.si.

Upamo, da vam bodo informacije v pomoč pri spoznavanju posameznih študijskih programov in poklicev ter morda tudi pri odločitvi o vaši nadaljnji poti. 

Vse predstavitve so brezplačne.

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronsko pošto (info@pro-mind.si) in ne pozabite slediti aktualnim novicam na družabnih omrežjih:

 

Vse tekoče informacije bodo objavljene tudi na spletni strani www.pro-mind.si.

 

Alenka Marčetič,

šolska psihologinja

Nazaj

Accessibility

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Kaj so piškotki?

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux