Dogodki

Ker dober glas o nas seže tudi v praznično vas …

Ker dober glas o nas seže tudi v praznično vas …

… smo si znova prislužili obisk Božička in Dedka Mraza, ki sta se na dobrem starem Tomosu (pravita, da se na električna vozila ne moreta zanesti, vodikova vozila so še predraga, pri SpaceX-u pa še niso znižali stroškov potovanja z raketo)  k nam pripeljala v petek, 22. decembra. Z voditeljema, Anamarijo in Jako, sta malo pokramljala, se posladkala in naše želje uresničevala.

Najprej sta se Tonija in Metka odlično odrezali v pevskem nastopu, Maticu se je uresničila želja, saj smo se STŠ-jevci znova izkazali v dobrodelnosti, po Lukovem pismu smo spoznali veliko skrivnost – da tudi naši učitelji vedo za Snapchat, pa tudi, da so neutrudni plesalci, saj so nas znova presenetili s točko Dance all night – 2. del. Uresničevanje želja se je nato nadaljevalo, tako so naši fantje poskrbeli, da je po šoli zadonela dobra stara harmonika, na koncu pa nas je z venčkom prazničnih pesmi presenetila še čisto prava glasbena skupina zaposlenih. Ne verjamete? Kar oglejte si fotografije letošnjega prazničnega dogodka z vodilom »Dobra volja je najbolja!«  Ja, taki pač smo – veseli, razigrani, nagajivi, talentirani, sproščeni, nasmejani … in zelo povezani.

Dobra moža sta prisluhnila tudi želji našega ravnatelja, ki nas je na počitnice pospremil z lepimi mislimi, Božiček in Dedek Mraz pa sta dogajanje zaključila še z modrimi nasveti: »Dragi     STŠ-jevci, danes sva nekaj vaših želja res uresničila midva, vse druge pa si lahko samo vi – z delom, trudom, pogumom, vztrajnostjo, optimizmom … Verjemite nama, vse sanje se lahko uresničijo, a zbrati morate dovolj poguma, da jim sledite. Bodite srečni, zdravi, nasmejani, ostanite povezani – z vsemi vašimi dobrimi deli in srčnostjo!«

https://www.youtube.com/watch?v=DQL2LyeOyGM&ab_channel=ST%C5%A0Koper

Skip to content