Obvestila

Natečaj fotografije »Fotovizije 2024: Preko meje« in gostujoča razstava iz 2023

Natečaj fotografije »Fotovizije 2024: Preko meje« in gostujoča razstava iz 2023

Javni sklad za kulturne dejavnosti (JSKD) vabi vse mlade fotografe med 15. in 30. letom k sodelovanju na natečaju za najboljše fotozgodbe 2024. Tema letošnjih fotovizij je »Preko meje«, podrobnosti razpisa so v priponki in na povezavi
https://www.jskd.si/likovna-dejavnost/prireditve/foto_vizije_24/fotovizije_24_uvod.htm.

Do 5. aprila pa je na ulici STŠ-ja v 1. nadstropju na ogled gostujoča razstava fotografij, ki jih je žirija uvrstila v ožji izbor na lanskem natečaju. Avtorji so takrat ustvarjali na temo »Drama vsakdana«.

V sklopu razstave so imeli dijaki iz 2. Čb v ponedeljek, 4. marca, tudi kratko fotografsko delavnico. Pod vodstvom fotografinje Urške Špende so dijaki v skupinah ustvarjali svoje fotozgodbe in se vsaj za kratek čas vživeli v vlogo fotografa.

Organizatorji fotonatečaja vabijo mlade ustvarjalce, da ustvarjalno posežejo preko meje in soustvarijo fotovizionarske zgodbe.

Ljubitelji fotografije, vabljeni k sodelovanju!

Mojca Gazič

Drage dijakinje, dragi dijaki,

prosim Vas, da pri prihodu v šolo in pri odhodu iz šole striktno uporabljate pločnike in prehode za pešce in ne hodite po cestišču, po in ob gradbišču, saj tako ogrožate svojo varnost, v šolski okoliš pa vstopate skozi glavni šolski vhod.

Upam in verjamem, da bodo gradbena dela končana v nakrajšem možnem času, do takrat (in tudi sicer) pa Vas prosim, da spoštujete vsa pravila varnosti v prometu, ki veljajo tako za voznike osebnih avtomobilov, kolesarje, motoriste, rolkarje in pešce, ki ste v prometu najbolj izpostavljeni nevarnostim.

Zahvaljujem se Vam za strpnost in razumevanje.

This will close in 20 seconds

Skip to content