Datumi predstavitevPredstavitve

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 22. do 29. 1. 2024

Predstavitve študijskih programov v okviru projekta »PRO-MIND« od 22. do 29. 1. 2024

Objavljamo predstavitve študijskih programov SOCIALNA PEDAGOGIKA – UP,  LOGISTIKA IN PROMET  ULJ, PSIHOLOGIJA – ULJ, STROJNIŠTVO (VS/UN) – ULJ, VODARSTVO – ULJ:

  • ponedeljek, 22. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija SOCIALNA PEDAGOGIKA (Pedagoška fakulteta; Univerza na Primorskem); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • torek, 23. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija LOGISTIKA IN PROMET (Fakulteta za pomorstvo in promet; Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • sreda, 24. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija PSIHOLOGIJA (Filozofska fakulteta; Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • petek, 26. 1. 2024, ob 19.00 – predstavitev  študija STROJNIŠTVO (VS/UN) (Fakulteta za strojništvo;  Univerza v Ljubljani); obvezne prijave: www.pro-mind.si,
  • ponedeljek, 29. 1. 2024, ob 19.00  – predstavitev študija VODARSTVO (Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo; Univerza v Ljubljani) obvezne prijave: www.pro-mind.si.

Upamo, da vam bodo informacije v pomoč pri spoznavanju posameznih študijskih programov in poklicev ter morda tudi pri odločitvi o vaši nadaljnji poti. 

Vse predstavitve so brezplačne.

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronsko pošto (info@pro-mind.si) in ne pozabite slediti aktualnim novicam na družabnih omrežjih:

Instagram: Pro_Mind.si

Facebook: Pro-Mind

Vse tekoče informacije bodo objavljene tudi na spletni strani www.pro-mind.si.

Alenka Marčetič,

šolska psihologinja

Drage dijakinje, dragi dijaki,

prosim Vas, da pri prihodu v šolo in pri odhodu iz šole striktno uporabljate pločnike in prehode za pešce in ne hodite po cestišču, po in ob gradbišču, saj tako ogrožate svojo varnost, v šolski okoliš pa vstopate skozi glavni šolski vhod.

Upam in verjamem, da bodo gradbena dela končana v nakrajšem možnem času, do takrat (in tudi sicer) pa Vas prosim, da spoštujete vsa pravila varnosti v prometu, ki veljajo tako za voznike osebnih avtomobilov, kolesarje, motoriste, rolkarje in pešce, ki ste v prometu najbolj izpostavljeni nevarnostim.

Zahvaljujem se Vam za strpnost in razumevanje.

This will close in 20 seconds

Skip to content